Entrades

Lo Memefest combina actes gratuïts i d’altres de pagament. La Nit dels monòlegs, La Sotana, l’espectacle d’Òscar Andreu i la projecció de ‘Rubianes Solamente’ als Cinemes Majèstic són de pagament. La resta d’activitats són obertes al públic de forma gratuïta.

Per tal de poder tirar endavant aquesta iniciativa, no només fa falta el suport moral del públic, sinó que també, el financer. Si vols que aquest projecte continuï creixent, pots obtenir el Pack Memecenes amb el qual tindràs accés garantit a totes les activitats, prioritat de seients, regals exclusius i altres sorpreses, però sobretot ajudaràs a fer més gran Lo Memefest.

  • Entrada La Sotana: 12 euros (ESGOTADES – APUNTAR-SE A LLISTA D’ESPERA)
  • Entrada Òscar Andreu: 12 euros – COMPRAR ENTRADES
  • Entrada La Nit dels monòlegs: 10 euros (ESGOTADES – APUNTAR-SE A LLISTA D’ESPERA)
  • Entrada Cine ‘Rubianes Solamente’: 5 euros – COMPRAR ENTRADES
  • Memecenes: 36 euros (ESGOTATS – Entrades per La Sotana + Òscar Andreu + La Nit dels Monòleges + Cine Rubianes Solamente / Sopar Divendres (frankfurt, patates + consumició) / Prioritat per assistir a Improssia, Vermut-debat i Taller / Regal Commemoratiu / Moltes sorpreses més…)

Es recomana comprar els Packs Memecenes o entrades per colla, així es podrà garantir que tota la colla té un espai assignat als diferents sdeveniments. Un cop comprat a la web, s’haurà d’omplir un formulari amb les dades dels assistents. No es retornarà l’import de les entrades per causes alienes a l’organització. 

Entrades a la venda →
Organitza
Col·labora