Preguntes freqüents
On es fa?

Lo Memefest és un festival d’humor i cultura fet íntegrament a Tàrrega en diferents espais.

S’ha de pagar?

Lo Memefest combina actes gratuïts i d’altres de pagament. La nit dels monòlegs, La Sotana, l’espectacle d’Òscar Andreu i el cinema és de pagament. La resta d’activitats són obertes al públic de forma gratuïta.

Per tal de poder tirar endavant aquesta iniciativa, no només fa falta el suport moral del públic, sinó que també, el financer. Si vols que aquest projecte continuï creixent, pots obtenir el Pack Memecenes amb el qual tindràs accés garantit a totes les activitats, prioritat de seients, regals exclusius i altres sorpreses, però sobretot ajudaràs a fer més gran Lo Memefest.

Preu Entrada La Sotana: 12 euros

Preu Entrada Òscar Andreu: 12 euros

Preu Entrada La Nit dels monòlegs: 10 euros

Preu Entrada Cine ‘Rubianes Solamente’: 5 euros

Preu Memecenes: 36 euros (Entrada La Sotana + Òscar Andreu + La Nit dels Monòleges + Cine Rubianes Solamente / Sopar Divendres (frankfurt, patates + consumició) / Prioritat per assistir a Improssia, Vermut-debat i Taller / Regal Commemoratiu / Moltes sorpreses més…)

Els Packs Memecenes sortiran a la venda el dijous 14 de setembre a ​www.agratickets.cat

Les entrades en general, a partir del dimarts 19 de setembre a ​www.agratickets.cat

Hi ha límit d’assistents en les diferents activitats?

Sí, als espectacles de La Sotana, Òscar Andreu, La Nit dels monòlegs i Cine ‘Rubianes Solamente’, l’aforament és limitat i cal tenir entrades.

Puc portar menjar i beure de casa?

A l’Ateneu per La Sotana i l’Òscar Andreu no es pot entrar amb beure. A la resta d’activitats hi haurà servei de barra de l’organització per tal d’ajudar al finançament de Lo Memefest.

Com puc col·laborar amb el Memefest?

Adquireix el Pack Memecenes i sigues mecenes d’aquest festival i alhora tingues accés a totes les activitats amb prioritat de tenir seient garantit. Si vols col·laborar mitjançat publicitat o d’altres formes contacta amb nosaltres a lomemefest@gmail.com

Serveis
Servei de barra al Mercat Municipal

Hi haurà servei de barra a la nit dels monòlegs i a la festa del mercat.

Aparcament

La ciutat de Tàrrega compta amb amplis espais d’aparcament al centre que són molt pròxims a les localitzacions on es realitzen les activitats.

Accés per a persones amb mobilitat reduïda

L’accés a qualsevol dels espais està adaptat per tota persona.

Celíacs i Vegetarians

Es comptarà amb cervesa sense gluten i a l’Oktoberfest hi haurà opció vegetariana.

Consells pràctics
Medi Ambient

Des d’Agrat som conscients de l’impacte ambiental que té qualsevol activitat, per tant intentem reduïr al màxim els residus però alhora, necessitem un cop de mà de tot el públic assistent, és per això que demanem que portis el teu got reutilitzable de casa i així reduir notablement el nostre impacte ambiental.

Compromís i Responsabilitat Social

Les activitats són obertes a tots els públics és per això que des d’Agrat ens guardem el dret d’admissió per aquelles persones que tinguin actituds sexistes, racistes o LGTB-fòbiques. S’exigeix respecte amb tothom.

Ordre i seguretat

Lo Memefest comptarà amb seguretat privada.

Entrades a la venda →
Organitza
Col·labora