Què és Lo Memefest?

Lo Memefest és el Festival de l’Humor de Ponent que se celebra a Tàrrega cada segona setmana d’octubre i que converteix la capital de l’Urgell en l’epicentre mundial dels lols.

Iniciat l’any 2019 com una broma interna d’uns membres de l’Associació Agrat, Lo Memefest ha anat creixent fins a convertir-se en un dels festivals de referència de l’humor a Catalunya per la seva programació variada i multidisciplinar.

Per Lo Memefest han desfilat la flora i nata de la comèdia catalana mentre que també s’ha reivindicat el mem com a filosofia de vida.

El festival combina activitats gratuïtes amb d’altres amb preus accessibles per poder oferir un programa amb les darreres tendències de l’humor a Catalunya i el talent emergent d’un sector que cada vegada guanya més força.

L’organització escull cada any un eix central sobre el qual pivotarà el missatge del festival i que servirà per retre homenatge a figures, sèries o pel·lícules que han fet història en el món de l’humor. En les primeres edicions s’ha recordat Monty Python, Mr. Bean, La Escopeta Nacional i Plats Bruts, mentre que aquest 2023 serà el torn de Pepe Rubianes.

Lo Memefest és un festival sense ànim de lucre organitzat per voluntaris de la comissió Memefest de l’Associació Agrat. És possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Tàrrega (25% del pressupost) i la Diputació de Lleida (10%) i l’aportació econòmica dels memecenes (25%) i la venda d’entrades (40%) i la col·laboració de diverses entitats targarines.

Entrades a la venda →
Organitza
Col·labora